I&O Research als uw partner bij indienen projectidee ZonMw

Op 6 mei heeft ZonMw – middels het programma COVID-19 second wave – onderzoekers opgeroepen om met voorstellen te komen voor onderzoek naar de effecten van de coronacrisis op de samenleving. We helpen u graag bij het opstellen van een projectidee.
08 mei 2020 | Robbert Zandvliet
I&O Research als uw partner bij indienen projectidee ZonMw

De subsidieoproep van ZonMw richt zich op het genereren van kennis over de maatschappelijke dynamiek tijdens en na afloop van de coronacrisis en de maatregelen daartegen. Wat is de impact daarvan op de samenleving? Welke sociale en economische problemen zijn erdoor blootgelegd of ontstaan? Maar ook: welke positieve effecten heeft de crisis? Wat kunnen we van de crisis leren voor de toekomst?

De volgende drie onderzoeksthema’s worden hierbij genoemd:

  1. Onderzoek naar de effectiviteit en impact van maatregelen/strategieën in respons op de coronacrisis.
  2. Onderzoek naar de veerkracht van de samenleving.
  3. Onderzoek naar de economische veerkracht.

Aanvragers kunnen tot 25 mei een projectidee bij ZonMw indienen.

I&O Research als uw projectpartner

Wij komen graag in contact met onderzoekers die voornemens zijn een projectidee in te dienen, en een partner zoeken voor de dataverzameling.

Vanuit onze wetenschappelijke expertise zijn we gewend om wetenschappelijk onderzoekers te adviseren en projecten met wetenschappelijke dataverzameling uit te voeren.
Voorbeelden van projecten die I&O Research de afgelopen jaren heeft uitgevoerd zijn European Social Survey (ESS), NEMESIS en SHARE.

Daarnaast hebben we talloze kleinere dataverzamelingsprojecten voor universiteiten en kennisinstellingen uitgevoerd. Hiervoor gebruiken we regelmatig ons landelijk dekkende I&O Research Panel, met daarin ruim 25.000 actief (zonder zelfaanmelding) geworven panelleden. Dit panel kan worden ingezet voor surveyonderzoek, maar ook voor pilots of experimenten.

Onderzoek tijdens coronacrisis

Inmiddels hebben wij al verschillende onderzoeken lopen met dataverzameling rondom de coronacrisis en de effecten daarvan op de samenleving. Daarnaast houden we met ons Corona Continu Onderzoek de vinger zo goed mogelijk aan de pols.

Als u interesse heeft in een samenwerking met I&O Research, dan kunt u contact opnemen met Robbert Zandvliet. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Zijn contactgegevens vindt u hieronder.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Robbert Zandvliet

Senior onderzoeksadviseur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.