Nieuwe onderzoekers gestart binnen het team WZ&J

Voor de zomer zijn er twee nieuwe onderzoekers I&O Research komen versterken in het team van Werk, Zorg en Jongeren. We stellen ze graag aan u voor!
06 september 2018 | &
Nieuwe onderzoekers gestart binnen het team WZ&J

Voor de zomer zijn er twee nieuwe onderzoekers I&O Research komen versterken in het team van Werk, Zorg en Jongeren. We stellen ze graag aan u voor!

Lisa Nannes: onderzoeker Werk, Zorg en Jongeren

Lisa werkt sinds mei 2018 bij I&O Research als onderzoeker Werk, Zorg en Jongeren. Zij studeerde sociale psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Lisa is altijd benieuwd naar het ‘waarom’. Niet voor niets hield zij zich tijdens de master Gedragsbeïnvloeding voornamelijk bezig met de invloed van omgevingsfactoren op de attitudes en het gedrag van mensen in het dagelijks leven: waarom doen mensen wat ze doen? Sinds juli 2016 is zij werkzaam als onderzoeker en heeft zij zich ontwikkeld als projectleider tijdens de uitvoering van verschillende onderzoeken. Het is voor haar een uitdaging om opdrachtgevers op een passende wijze te ondersteunen in het krijgen van antwoorden op interessante onderzoeksvragen. Bij I&O Research voert zij onder andere diverse cliëntervaringsonderzoeken Wmo, Jeugd en Participatie uit en gaat aan de slag met interviews onder verschillende doelgroepen.

Dinah Timmer: onderzoeker Werk, Zorg en Jongeren.

Dinah versterkt het team Werk, Zorg en Jongeren sinds half juni. Al tijdens haar studie Communicatiewetenschap ontwikkelde Dinah een interesse in het onderzoeken van gedragingen en ervaringen, en hoe verschillende (media)uitingen hier invloed op kunnen hebben. Haar interesses heeft ze sinds 2011 kunnen combineren in haar functie als projectmedewerker en onderzoeker bij diverse publieke- en non-profit organisaties zoals de GGD Hollands Noorden, NPO en Stichting Filmonderzoek. Nieuwsgierig, betrokken, service-gericht en een kritische blik zijn termen die Dinah kenmerken als onderzoeker. Door haar ruime ervaring met zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden is Dinah actief in uiteenlopende projecten binnen I&O Research. Gedegen en betrouwbaar onderzoek staat hoog bij haar in het vaandel, en denkt hierdoor graag mee met de opdrachtgever over hoe de onderzoeksvraag het best beantwoord kan worden. De komende periode zal Dinah zich bezig houden met het uitvoeren van gebruikerstesten voor de Gemeente Amsterdam en een onderzoek naar de ervaringen met de ANW-uitkering.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.