Continuïteit I&O Research tijdens coronacrisis

De ontwikkelingen omtrent het Coronavirus (COVID-19) volgen elkaar in rap tempo op en wij willen onze relaties via deze weg informeren over de specifieke maatregelen die I&O Research heeft genomen.
17 maart 2020 | Gerben Huijgen | #beeldbellen #bellen #video-interviewen #videobellen
Continuïteit I&O Research tijdens coronacrisis

Aan de ene kant willen wij onze collega’s, hun familie, onze klanten en alle deelnemers aan onze onderzoeken beschermen tegen de gevolgen van deze epidemie. Aan de andere kant willen we onze afspraken richting opdrachtgevers zoveel mogelijk nakomen en continuïteit bieden in onze dienstverlening.

De belangrijkste maatregelen die (vooralsnog) gelden tot en met 6 april

 1. Thuiswerken
  De meeste van onze collega’s werken thuis. Onze IT infrastructuur is daar uitstekend op ingericht. Uw contactpersoon is per mail, telefoon en beeldbellen goed bereikbaar. Onze kantoren zijn geopend en via het algemene nummer (053 2005 200) telefonisch bereikbaar.
 2. Sociale contacten en klantafspraken
  We hebben afgesproken dat alleen in uiterste noodzaak fysieke afspraken met opdrachtgevers en leveranciers hebben. Afspraken worden op digitale wijze gevoerd of verzet.
 3. Dataverzamelingsactiviteiten on hold
  Het uitvoeren van face to face veldwerk is stilgelegd. Dit geldt ook voor kwalitatief onderzoek zoals focusgroepen en interviews. Reeds ingeplande gesprekken zijn uitgesteld. Deelnemers aan onze onderzoeken hebben hierover inmiddels bericht ontvangen. Mocht u door ons zijn uitgenodigd deel te nemen aan een onderzoek (als respondent) en alsnog een vraag hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via telefoonnummer 0800-0191 (gratis). We kijken in overleg met onze opdrachtgevers of onderzoeken op een ander manier (bijv. online) kunnen worden voortgezet.
 4. RIVM richtlijnen
  Wij volgen vanzelfsprekend het kabinetsbeleid en de RIVM-richtlijnen, waaronder: geen handen schudden, afstand houden (minstens 1,5 meter), zeer regelmatig handen wassen en afdrogen met wegwerpdoekjes en hoesten en niezen in de elleboog.

Tot slot

Wij willen onze publieke opdrachtgevers veel succes toewensen met het nemen van de juiste beslissingen in deze onzekere tijd. Dat geldt voor onze relaties bij de ministeries provincies en gemeenten, voor zorginstellingen en GGD’s en voor non-profit organisaties zoals branche-organisaties en vakbonden.

Samen zullen wij deze uitzonderlijke crisis weer te boven komen. Mocht u vragen of aanvullingen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met ondergetekende, of met uw contactpersoon binnen I&O Research.

Namens alle collega’s van I&O Research,
Gerben Huijgen
Algemeen directeur

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Gerben Huijgen

Algemeen directeur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.