I&O Ondernemerspanel

Ipsos I&O heeft een Ondernemerspanel. Hierin doen wij landelijk representatief onderzoek onder ondernemers of representatief onderzoek voor specifieke economische sectoren, regio’s en grootteklassen.

Om in te spelen op de groeiende behoefte aan onderzoek onder ondernemers heeft Ipsos I&O een ondernemerspanel opgebouwd: het I&O Ondernemerspanel.

Het I&O Ondernemerspanel is een grotendeels via steekproefonderzoek geworven panel van ondernemers in Nederland.
Het panel is beschikbaar voor overheden en andere publieke organisaties die belang hechten aan de meningen en ervaringen van ondernemers. Bijvoorbeeld bij het opzetten of evalueren van beleid of dienstverlening op het gebied van innovatie, ondernemersklimaat, bereikbaarheid, duurzaamheid, (cyber)veiligheid of internationaal ondernemen. Ook universiteiten, hogescholen en kennisinstituten kunnen het panel gebruiken om betrouwbare data onder ondernemers te verzamelen.

Omvang, samenstelling en bruikbaarheid

Het I&O Ondernemerspanel bestaat momenteel uit bijna 4.500 ondernemers en vormt een goede afspiegeling van de landelijke populatie bedrijfsvestigingen op basis van sector en bedrijfsomvang. Ook vestigingen met 20 of meer werkzame personen zijn goed vertegenwoordigd. Van de vestigingen in het panel zijn gegevens bekend over onder andere het aantal werkzame personen, sector, vestigingsjaar en regio.

Momenteel is het I&O Ondernemerspanel vooral geschikt voor landelijk representatief onderzoek onder ondernemers. Door actief beheer en continue werving van panelleden nemen de omvang en gebruiksmogelijkheden van het panel nog verder toe.

Interesse in het doen van onderzoek in het I&O Ondernemerspanel? Neem dan contact met ons op.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Door van der Vegt

Dataspecialist

Opdrachtgevers

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.