Schriftelijk onderzoek

We benaderen respondenten regelmatig (in de eerste plaats) schriftelijk. Soms om een volledige vragenlijst in te vullen, soms om hen uit te nodigen de vragen online te beantwoorden.

Lang niet alles gaat digitaal. We benaderen respondenten regelmatig (in de eerste plaats) schriftelijk. Soms om de respondent te vragen een papieren vragenlijst in te vullen, soms om hem uit te nodigen de vragen online te beantwoorden. Vaak worden beide methodes naast elkaar ingezet en kan de respondent zelf kiezen. 

De vragenlijsten voeren we in en we verwerken ze tot een SPSS-databestand of elk ander gewenst format. In overleg met u voegen wij variabelen en valuelabels toe aan het bestand. Indien gewenst verzorgen wij de weging alvast voor u. Het bestand is hiermee direct geschikt voor gebruik. Naast het SPSS-bestand ontvangt u de gescande vragenlijsten in PDF-formaat, als digitaal archief.

Scannen

Ook voor het scannen van vragenlijsten bent u bij I&O Research aan het juiste adres. Wij beschikken over professionele scanapparatuur en ervaren scanoperators. Door onze drie ISO-certificeringen is de kwaliteit uitstekend geborgd. Het gaat hierbij om ISO 9001 (bedrijfsvoering), ISO 20252 (marktonderzoek), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en NEN 7510 voor gezondheidsinformatie. Wij verwerken schriftelijke vragenlijsten voor gerenommeerde opdrachtgevers zoals CBS, SCP, GGD’s, gemeenten en het bedrijfsleven.


We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Michael Brandt

Senior onderzoeker

Opdrachtgevers

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.