Wat fijn om u weer te ontmoeten op het VSO en VNG congres

Er staan op korte termijn twee grootschalige jaarcongressen op de rol waar we voor corona bijna altijd aanwezig waren, het VSO jaarcongres en het VNG jaarcongres. Fijn om u er te ontmoeten als u dit jaar ook gaat. We vertellen u er graag over ‘Onderzoek dat er toe doet’.
27 juni 2022 | Rachel Beerepoot & Gerben Huijgen | #congres #nieuws
Wat fijn om u weer te ontmoeten op het VSO en VNG congres

Ruim twee jaar lang was I&O Research niet aanwezig op een grootschalig event om bestaande en nieuwe opdrachtgevers te ontmoeten. Uitzondering in coronajaar 2021 was 30 september, toen we samen met onze relaties ons 25-jarig bestaan feestelijk vierden met een symposium over inclusiviteit, over ideaal en werkelijkheid. We zijn verheugd dat we elkaar dit jaar weer fysiek kunnen treffen op twee, voor onze sector, belangrijke events.

I&O Research op het VSO Jaarcongres

Op donderdag 23 juni a.s. vindt het jaarcongres van de Vereniging voor Statistiek en Onderzoek in de Jaarbeurs van Utrecht plaats. Onze collega’s heten aanwezigen van harte welkom om bij onze I&O Research stand (nummer 10) bij te komen praten. We hopen veel onderzoekers en statistici, maar ook andere medewerkers van (lokale) overheden te spreken. Het thema van het congres is dit jaar “Kennis als vermogen – aan de slag in lerende organisaties”.

I&O Research op het VNG Jaarcongres

Op dinsdag 28 juni en woensdag 29 juni a.s. staat onze I&O Research stand (nummer 62) op het jaarcongres van de Vereniging Nederlandse Gemeenten in Westfriesland (Hoorn). Ook hier bent u van harte welkom om bij te praten of kennis te maken. Speel met uw smartphone een korte kennisquiz mee over wat Nederlandse burgers weten en vinden van beleidsthema’s die ook voor u relevant zijn. Het thema van het congres is dit jaar: “Gemeenten in de wereld: samen maken we het verschil”.

Niet op het VNG congres en wel interesse in de korte quiz? Scan de QR-code en het wijst zich vanzelf.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Rachel Beerepoot

Senior onderzoeksadviseur

afbeelding

Gerben Huijgen

Algemeen directeur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.