Dataverzameling Koopstromenonderzoek 2021 gestart

De dataverzameling van het Koopstromenonderzoek 2021 is gestart. Het onderzoeksgebied omvat de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en een delen van provincies Flevoland (Almere en Lelystad) en Gelderland (regio Rivierenland).
31 augustus 2021 | Thijs Lenderink & Ralf ten Hove | #koopstromen #koopstromenonderzoek
Dataverzameling Koopstromenonderzoek 2021 gestart

Een groot aantal willekeurig geselecteerde inwoners van het onderzoeksgebied kan vanaf eind augustus tot begin oktober 2021 een schriftelijke uitnodiging verwachten namens de betrokken provincies en gemeenten, om mee te doen aan een onderzoek over hun koopgedrag.

Doet u uw dagelijkse boodschappen dicht bij huis of gaat u hiervoor naar een andere plaats?  Waar gaat u heen als u bijvoorbeeld kleding en schoenen koopt of horeca bezoekt? Hoe vaak koopt u online? Hoe tevreden bent u over het winkelaanbod bij u in de buurt? Hebben de coronamaatregelen uw koopgedrag veranderd? Met uw antwoorden helpt u uw gemeente, de provincie en winkeliers aan belangrijke informatie waarmee zij plannen kunnen maken om het winkelgebied voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken. In dit korte filmpje leggen we uit wat koopstromen zijn en waarom uw deelname aan het onderzoek er toe doet.

Vragen naar aanleiding van de brief?

In de brief maken we duidelijk hoe inwoners online of telefonisch deel kunnen nemen. Mocht u toch vragen hebben naar aanleiding van de brief die u heeft ontvangen dan kunt u telefonisch contact opnemen met de helpdesk van I&O Research: 0800 0191 (gratis). Of stuur een e-mail naar info@kso2021.nl of kijk op www.kso2021.nl . Op die laatste website publiceren we begin 2022 ook de resultaten van het onderzoek. 

Geen uitnodiging, toch meedoen?

Inwoners die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen kunnen de vragenlijst invullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek verloten we 100 Horeca Cadeaukaarten van €25,-.

Meer weten over koopstromenonderzoek?

Bent u bijvoorbeeld werkzaam voor een gemeente in het onderzoeksgebied, en wilt u meer weten over het onderzoek, neem dan contact op met Ralf ten Hove of Thijs Lenderink via onderstaande contactgegevens.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Thijs Lenderink

Senior onderzoeksadviseur

afbeelding

Ralf ten Hove

Onderzoeker

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.