Klantenpanel RVO ook komende jaren bij I&O Research

I&O Research heeft een nieuw contract ondertekend voor de uitvoering van het Klantenpanel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).
07 maart 2019 | Frank ten Doeschot
Klantenpanel RVO ook komende jaren bij I&O Research

I&O Research heeft een nieuw contract ondertekend voor de uitvoering van het Klantenpanel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). We zijn al betrokken sinds de oprichting van het panel in 2009 en mogen ook de komende 3 jaar het Klantenpanel voor RVO.nl uitvoeren (met de optie voor nog 1 jaar). We zijn erg blij en trots dat we de samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten.

RVO.nl stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen, met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. RVO.nl werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie en wil de toonaangevende dienstverlener voor ondernemend Nederland zijn.

Het Klantenpanel is voor RVO.nl een belangrijk instrument om inzicht te krijgen in de wensen en verwachtingen die de ondernemer heeft ten aanzien van de dienstverlening. I&O Research doet het panelmanagement en voert de onderzoeken onder het panel uit. Dat doen we niet alleen door het uitvoeren van kwantitatieve onderzoeken (peilingen) voor RVO.nl, maar ook via meer interactieve en participerende onderzoeksvormen zoals focusgroepen, online community, customer journey mapping en usability onderzoek.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Frank ten Doeschot

Onderzoeksadviseur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.