I&O Research opnieuw grootste in categorie “Overheid”

Uit het jaaroverzicht 2017 van de Marktonderzoek Associatie (MOA), de vereniging van marktonderzoekbureaus, blijkt dat I&O Research haar positie heeft geconsolideerd.
12 januari 2018 | & Gerben Huijgen
I&O Research opnieuw grootste in categorie “Overheid”

Uit het jaaroverzicht 2017 van de Marktonderzoek Associatie (MOA), de vereniging van marktonderzoekbureaus, blijkt dat I&O Research haar positie heeft geconsolideerd. In de overall-lijst  staat I&O Research net als in 2016 op een zevende plaats. In de categorie Overheid/onderwijs is I&O Research net als voorgaande jaren het grootste MOA-bureau.

Algemeen directeur Inge Reijmer: “We zijn natuurlijk trots dat we opnieuw het nummer 1 onderzoeksbureau in de publieke sector zijn. Ook in 2018 gaan we door met ons ontwikkelen, samen met onze klanten. We zullen onze klanten verrassen met mooie visualisaties, slimme datascience en nieuwe vormen van kwalitatief onderzoek”. 

De marktonderzoekbranche is optimistisch over 2018: 71% van de bureaus verwacht in 2018 een toename van de eigen bureauomzet. I&O Research verwacht haar positie als grootste onderzoeksbureau in de publieke sector komend jaar verder uit te bouwen.

“We blijven investeren in onafhankelijk, betrouwbaar, vernieuwend en maatschappelijk relevant onderzoek”, aldus directeur Gerben Huijgen.

Klik hier voor de hele MOA-lijst.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Gerben Huijgen

Algemeen directeur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.