I&O Research opent vernieuwde telefonische unit

Donderdag 22 februari jongstleden opende I&O Research een nieuwe interviewunit in Enschede. Sinds I&O Research in Enschede aan de Zuiderval zit (sinds 2012), waren hiervoor drie verdiepingen (deels) in gebruik.
06 maart 2018 | Gerben Huijgen &
I&O Research opent vernieuwde telefonische unit

Donderdag 22 februari jongstleden opende I&O Research een nieuwe interviewunit in Enschede. Sinds I&O Research in Enschede aan de Zuiderval zit (sinds 2012), waren hiervoor drie verdiepingen (deels) in gebruik. In 2017 kreeg onze postkamer al een plek op de begane grond, nu was het de beurt aan de rest van de veldwerkafdeling om hierbij aan te sluiten.

De afgelopen jaren is I&O Research een beetje uit zijn jasje gegroeid. Wij vonden het dus tijd worden om de interviewunit bij ons pand in Enschede volledig te vernieuwen. Hiermee is de werkomgeving voor de interviewers en coördinatoren weer helemaal top! De interviewunit telt 20 werkplekken en dit kunnen we uitbreiden als de capaciteit niet toereikend is. Er is extra aandacht besteed aan geluidsdemping zodat onze interviewers maar ook de respondenten een prettig telefoongesprek kunnen voeren. Ook is er aandacht besteed aan meekijk- en meeluisterfaciliteiten voor onze coördinatoren. Op deze manier krijgen onze interviewers, naast training, optimale begeleiding, waarmee wij onze kwaliteit kunnen waarborgen (I&O Research is ISO 20252 gecertificeerd).

Samen met investeringen in ICT en telefonie met dialer-functionaliteiten is de interviewunit uitstekend geoutilleerd voor onze telefonische interviews.

Dit was natuurlijk reden voor een feestje! Daarom vond donderdag 22 februari de opening plaats voor onze interviewers en andere collega’s. Na een korte toespraak van onze directrice Inge Reijmer, hebben we het glas geheven en geproost op een mooie start in de vernieuwde ruimte.

Mocht u meer willen weten over onze interviewunit, kom gerust een kijkje nemen!

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Gerben Huijgen

Algemeen directeur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.