I&O Research onderzoekpartner voor communicatieonderzoek Rijksoverheid

Op 9 december 2020 ondertekende Gerben Huijgen namens I&O Research het raamcontract kwantitatief communicatieonderzoek met de Rijksoverheid. Vanaf 1 januari 2021 is I&O Research op dit gebied een van de officiële onderzoekpartners voor communicatievraagstukken van ministeries en uitvoeringsorganisaties. In een Europese aanbesteding kwam I&O Research als op één na beste partij uit de bus.
09 december 2020 | & Gerben Huijgen | #communicatie
I&O Research onderzoekpartner voor communicatieonderzoek  Rijksoverheid

I&O Research is geselecteerd als een van de vier partijen die de komende jaren kwantitatief communicatieonderzoek gaat uitvoeren voor de Rijksoverheid. In een Europese aanbesteding kwam
I&O Research als op één na beste partij uit de bus. Vanaf 1 januari 2021 is I&O Research hierdoor een van de officiële onderzoekpartners van de Rijksoverheid op het gebied van communicatieonderzoek.

Vandaag werd het raamcontract officieel ondertekend door
Gerben Huijgen, algemeen directeur van I&O Research. Binnen het raamcontract zal I&O Research diverse opdrachten uitvoeren voor ministeries zoals pretests, doelgroepanalyses, flitspeilingen en gedragsexperimenten. Voor specifieke opdrachten zal ook een combinatie worden gemaakt met kwalitatief onderzoek.

Dienst Publiek en Communicatie (DPC) van het ministerie van Algemene Zaken gaf een hoge waardering voor het I&O Research Panel, onder meer vanwege de hoge respons en de gedegen borging van kwaliteit en representativiteit. Daarnaast kreeg I&O Research ook een hoge waardering op haar visie op de uitvoering van kwantitatief communicatieonderzoek en haar visie op de toekomst van kwantitatief onderzoek in het algemeen. Denk hierbij aan inspanningen om representativiteit ook in de toekomst te borgen en nieuwe methoden om gedrag beter in kaart te brengen dan via klassiek vragenlijstonderzoek, zoals passieve dataverzameling.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Gerben Huijgen

Algemeen directeur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.