I&O Research lanceert panelapp

Op 5 juni is de I&O-panelapp live gegaan! De app bundelt alle functionaliteiten van het I&O Research Panel. Met de app wordt meedoen aan de onderzoeken van I&O Research nog makkelijker én leuker. Ook biedt de app mogelijkheden om snel, op de actualiteit, te peilen.
05 juni 2023 | Robbert Zandvliet & Laurens Klein Kranenburg
I&O Research lanceert panelapp

Op 5 juni is de I&O-panelapp live gegaan! De app is een digitaal platform dat alle functionaliteiten van het I&O Research Panel voor panelleden bundelt. Op die manier wordt meedoen aan de onderzoeken van I&O Research makkelijker én leuker.

Zo ontvangen panelleden een pushnotificatie in de app als er een onderzoek voor hen klaarstaat. Ook kunnen ze via de app hun persoonlijke gegevens inzien en aanpassen. Daarnaast zien panelleden hoeveel punten ze met hun deelname hebben gespaard. Zodra een onderzoek is gepubliceerd, delen we het nieuws via de app.

Jongeren nog beter vertegenwoordigd

Een van de doelen van de app is om het aan onderzoek meedoen vooral voor jongeren – die veel met hun smartphone bezig zijn – makkelijker én leuker te maken. Op die manier hopen we jongeren nog beter in de respons op onze onderzoeken vertegenwoordigd te krijgen.

Mogelijkheden voor onze opdrachtgevers

Met de I&O-panelapp willen we niet alleen het meedoen aan onderzoek makkelijker en leuker maken, ook onze opdrachtgevers hebben er profijt van. Met de app kunnen we een onderzoek nog sneller bij panelleden onder de aandacht brengen. De app is direct in te zetten, bijvoorbeeld bij actuele ontwikkelingen. De app is zowel voor Android als iOS beschikbaar.

Wilt u meer weten over de I&O-panelapp?

Neem dan contact op met Robbert Zandvliet of Laurens Klein Kranenburg.

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Robbert Zandvliet

Senior onderzoeksadviseur

afbeelding

Laurens Klein Kranenburg

Onderzoeker

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.