In Memoriam: Dr. Rob van de Peppel

Met het overlijden van Rob verliezen we onze voormalige directeur maar vooral een fijn mens.
19 juni 2018
In Memoriam: Dr. Rob van de Peppel

Algemeen directeur van I&O Research van 2007 tot 2015

16 juni 1959 – 19 juni 2018

Een onderzoekende ondernemer of een ondernemende onderzoeker. Het maakt niet zoveel uit waar je de klemtoon legt. Rob was het allebei. Tien jaar lang gaf hij leiding aan I&O Research. Voor die tijd was I&O Research het regionale bureau uit het oosten van het land; toen hij door ziekte gedwongen zijn functie moest neerleggen was I&O een landelijk bekend en gewaardeerd onderzoeksbureau.

Onder zijn leiding groeide I&O gestaag en kwamen de kantoren in Hoorn en Nieuwegein erbij. Rob was niet van de al te grote veranderingen, maar zijn koers om stap voor stap het bureau uit te bouwen was standvastig en succesvol.

Naast zijn directeurschap bleef Rob onderzoeker in hart en nieren. Het analyseren van data, monitoren van ontwikkelingen en het duiden ervan, dat deed Rob graag en hij genoot van zijn werk als directeur van I&O Research en als adviseur voor opdrachtgevers.

Rob gaf collega’s ruimte zich te ontwikkelen. Hij stimuleerde innovatie en signaleerde al vroeg waar nieuwe kansen lagen. Hij inspireerde collega’s met zijn no nonsens stijl van leiding geven.

Met het overlijden van Rob verliezen we onze voormalige directeur maar vooral een fijn mens.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Erna, haar kinderen en kleindochter, waar Rob enorm trots op was.

Directie en collega’s I&O Research

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.