Gerben Huijgen nieuwe algemeen directeur I&O Research

Met ingang van 1 oktober 2019 is Gerben Huijgen algemeen directeur van I&O Research. Hij volgt daarmee Inge Reijmer op.
18 september 2019 | Gerben Huijgen & Jaap Bouwmeester
Gerben Huijgen nieuwe algemeen directeur I&O Research

Met ingang van 1 oktober 2019 is Gerben Huijgen algemeen directeur van I&O Research. Hij volgt daarmee Inge Reijmer op.

Inge zette zich de afgelopen negentien jaar met veel energie en passie in voor I&O Research. Eerst als onderzoeker, later als accountmanager Verkeer & Vervoer. In 2006 trad Inge toe tot de directie en sinds 2015 was ze algemeen directeur. Ze kiest nu voor een nieuwe stap in haar loopbaan, voor een periode van bezinning en tijd voor studie en familie, waarna ongetwijfeld nieuwe interessante uitdagingen volgen.


Gerben Huijgen begon in 2000 bij I&O Research en maakt sinds 2015 – samen met Inge – deel uit van de directie. Met managingpartners Jaap Bouwmeester en Thijs Lenderink zal Gerben verder bouwen aan de ontwikkeling van I&O Research. De focus ligt daarbij volledig op maatschappelijke thema’s voor overheid en non-profitorganisaties.

Gerben: “We blijven inzetten op het vergroten van de impact van ons onderzoek; meer inzicht bieden, nog beter advies over vervolgstappen en slimme onderzoeksoplossingen om daarbij te helpen. Met onze datacollectie behoren we al tot de top drie van Nederland, maar ook hier willen we nog efficiënter en innovatiever worden.”

Inge: “We hebben ons genesteld tussen de grootste onderzoekbureaus van Nederland, met naast onze vestiging in Enschede een prachtig kantoor aan het IJ in Amsterdam. De organisatie staat als een huis, met zowel jonge als ervaren, enthousiaste collega’s. Ik heb er alle vertrouwen in dat I&O Research met al deze professionals en Gerben, Jaap en Thijs als partners, blijft ontwikkelen en groeien.”

We vertellen u graag nog veel meer over Ipsos I&O.


Neem contact op

afbeelding

Gerben Huijgen

Algemeen directeur

afbeelding

Jaap Bouwmeester

Senior onderzoeksadviseur

Willen weten...
Herkent u zich daarin? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.